Vi söker Produktionsledare

 

Totebo AB är en av Sveriges största underleverantörer av planmöbler och möbeldetaljer och ligger i Västerviks kommun. Teknikmässigt ligger långt framme och automatiseringsgraden är hög för att möta marknadens krav och konkurrens. Fabriken i Totebo sysselsätter idag c:a 100 personer och omsätter 186 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.toteboab.se

 

 

Totebo AB rekryterar en:

Produktionsledare

 

Totebo AB
Vår affärsidé är att vi alltid ska leverera en positiv kundupplevelse och vara det självklara valet när det gäller planmöbler för hem och offentlig miljö för den kvalitets- och prismedvetna kunden.

På sätt och vis är Totebo AB mer ett tjänsteföretag än en möbelfabrik, alltså en partner som ska bidra med en rationell och kostnadseffektiv produktion och därmed lönsamhet för kunden. Vår styrka är vårt produktionstekniska kunnande och en hög automatiseringsgrad. Vi är väl etablerade i vår bransch och har både ambition och potential att utvecklas ytterligare. Vill du utvecklas tillsammans med oss, tveka då inte att söka tjänsten.

 

Din roll
Som Produktionsledare är ansvarig för en grupp medarbetare, i detta fall cirka 20 personer i vår CNC-avdelning, där du förväntas ta en aktiv roll i vår fortsatta utveckling. I gruppen finns många års samlad erfarenhet och ett stort tekniskt kunnande och intresse. I rollen som Produktionsledare är du en nyckelperson som är social, drivande och utmanas av att nå uppsatta produktionsmål, naturligtvis i samarbete med övriga Produktionsledare på våra andra avdelningar.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Leda och motivera personal.

- Daglig styrning för din avdelning.

- Operativt leda arbetet från råvara till färdig produkt i enlighet med produktionsplanen.

- Utveckla avdelningen gällande kvalitet och produktivitet.

- Medverka vid produktutveckling och produktförändringar.

- Kontinuerligt arbeta för att vidareutveckla och effektivisera våra processer.

 

Önskvärda kvalifikationer
- Vi söker dig med starka ledaregenskaper och med minst något års erfarenhet av en liknande roll.

- Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där drivkraft och ansvarstagande värdesätts.

- Vana av arbete med Jeeves alternativt liknande affärssystem.  

- Goda kunskaper i ritningsläsning.

 

Intresserad?
Välkommen att kontakta Produktionschef Lars Gustavsson (070-314 01 74) för ytterligare information. Ansökningar behandlas löpande. Sista dag för ansökan är dock den 3 juli. Skicka din ansökan märkt med Produktionsledare till: martin.johansson@toteboab.se