Vi söker Konstruktör

Totebo AB är Sveriges största underleverantör av planmöbler och möbeldetaljer och ligger i Västerviks kommun. Teknikmässigt ligger vi långt framme och automatiseringsgraden är hög för att möta marknadens krav och konkurrens. Fabriken i Totebo sysselsätter idag c:a 100 personer och omsätter 186 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.toteboab.se

 

Totebo AB rekryterar en person till:

Konstruktion/ritning

 

Totebo AB

Vår affärsidé är att vi alltid ska leverera en positiv kundupplevelse och vara det självklara valet när det gäller planmöbler för hem och offentlig miljö för den kvalitets- och prismedvetna kunden.

Vi har inga egna produkter och konkurrerar därför aldrig med våra kunder. På sätt och vis är Totebo AB mer ett tjänsteföretag än en möbelfabrik, alltså en partner som ska bidra med en rationell och kostnadseffektiv produktion och därmed lönsamhet för kunden. Vår styrka är vårt produktionstekniska kunnande och en hög automatiseringsgrad. Vi är väl etablerade i vår bransch och har både ambition och potential att utvecklas ytterligare. Vill du utvecklas tillsammans med oss, tveka då inte att söka tjänsten.

 

Din roll

Våra kunders inköpsstrukturer har förändrats och numera jobbar vi alltmer inom projekt, där arkitekter ritar i kundunika produkter. I rollen som konstruktör är du en nyckelperson som är social och drivande. Du kommer att arbeta både internt och mot våra kunder. Från kundritningar upprättar vi i hög grad egna produktionsritningar som du ansvarar för.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

- Upprättande, ändringar och administration av produktionsritningar.

- Ansvar för ritningsregister.

- Medverka vid produktutveckling och produktförändringar.

- Kundkontakter gällande nya produkter och projekt.

- Kontinuerligt arbeta för att vidareutveckla och effektivisera våra processer.

 

Önskvärda kvalifikationer

- Du har erfarenhet och kompetens inom konstruktion.

- 2-3 års relevant erfarenhet, helst inom samma bransch, dock inget krav.

- Vana av arbete med Jeeves alternativt liknande affärssystem.  

- Vana av arbete med Autocad och SolidWorks.  

- Goda kunskaper i ritningsläsning.

- Trygg i att kommunicera på engelska, skriftligt som muntligt.

 

Intresserad?

Välkommen att kontakta VD Martin Johansson (070-314 01 65) för ytterligare information. Ansökningar behandlas löpande. Sista dag för ansökan är dock den 6 mars. Skicka din ansökan märkt med Konstruktör till: martin.johansson@toteboab.se