Totebo AB rekryterar en: Ankomstansvarig

Totebo AB

Vår affärsidé är att vi alltid ska leverera en positiv kundupplevelse och vara det självklara valet när det gäller planmöbler för hem och offentlig miljö för den kvalitets- och prismedvetna kunden.Vi har inga egna produkter och konkurrerar därför aldrig med våra kunder. På sätt och vis är Totebo AB mer ett tjänsteföretag än en möbelfabrik, alltså en partner som ska bidra med en rationell och kostnadseffektiv produktion och därmed lönsamhet för kunden. Vår styrka är vårt produktionstekniska kunnande och en hög automatiseringsgrad. Vi är väl etablerade i vår bransch och har både ambition och potential att utvecklas ytterligare. Vill du utvecklas tillsammans med oss, tveka då inte att söka tjänsten.

 

Din roll

Som Ankomstansvarig hos oss är du en självgående nyckelperson som främst är ansvarig för godsmottagning och kvalitetskontroller av allt vårt inkommande material. Du förväntas ta en aktiv roll med målsättningen att förbättra arbetssätt och rutiner. Tjänsten är på heltid (med provanställning på 6 månader).

 

Önskvärda kvalifikationer

- Vi söker dig som har bra ordningssinne och är kvalitetsmedveten.

- Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där drivkraft och ansvarstagande värdesätts högt.

- Vana av arbete med Jeeves alternativt liknande affärssystem är meriterande.  

- Kunskaper i ritningsläsning är meriterande.

- Svenska och engelska i tal och skrift.

- Truckkort är meriterande

                            

Intresserad?

Välkommen att kontakta Inköpschef Lena Wallman (072-740 55 88) för ytterligare information. Ansökningar behandlas löpande. Sista dag för ansökan är dock den 6 maj. Skicka din ansökan märkt med Ankomstansvarig till: martin.johansson@toteboab.se