Din partner på planmöbler

Kunskap, hantverk & kvalitet.

Så här jobbar vi

En tydlig strategi att investera i senaste teknik har ökat effektiviteten i våra maskinlinjer. Vår produktion är i dag både rationell och kostnadseffektiv. Vi är i dag svårslagna på planmöbler i såväl betsad eller klarlackad faner, som i pigmentlackerat utförande. När det gäller figurativa skivor är vi oslagbara.


Läs mer
kba2

I över 100 år har vi på Totebo arbetat med trä.

Från att ha fyllt det lokala behovet av bultvagnshjul, utvecklas vårt kunnande till att förse Norra Europa med radiolådor i ädelträfaner, då radioapparaterna invaderat hemmen på 1930-talet.

När den epoken gick mot graven, började vårt samarbete med flera betydande kunder inom hemmöbelsegmentet. Sedan 25 år har vi också inriktat oss på förvaring och skrivbordsskivor för offentlig miljö och är idag leverantörer till åtskilliga av de ledande företagen i kontorsmöbelbranschen.

Läs mer om oss

Miljö & Kvalitetspolicy

Totebo ska säkerställa att rätt kvalitet produceras och levereras i rätt mängd och i rätt tid till konkurrenskraftiga priser.

Med rätt kvalitet avses att vi ska leverera produkter som uppfyller våra kunders krav och önskemål.

Att värna om den yttre miljön är en viktig strategisk fråga för Totebo. Vi ser som vår uppgift att alltid försöka minimera eventuella skadliga miljöeffekter av vår verksamhet och att arbeta mot ständiga förbättringar.


Läs mer


totebo(1)