Vi söker personal

Produktionspersonal – ansök löpande
 

Totebo AB är Sveriges största underleverantör av planmöbler och möbeldetaljer och ligger i Västerviks kommun. Teknikmässigt ligger vi långt framme och automatiseringsgraden är hög för att möta marknadens krav och konkurrens. Fabriken i Totebo sysselsätter idag c:a 115 personer och omsätter 167 MSEK (2020). Läs gärna mer om oss på www.toteboab.se. Vår affärsidé är att effektivt, tillförlitligt och miljövänligt produktionsutveckla, producera, förpacka och distribuera fanerade, pigmenterade och laminerade planmöbler. Vi har inga egna produkter och konkurrerar därför aldrig med våra kunder. På sätt och vis är Totebo AB mer ett ”tjänsteföretag” än en ”möbelfabrik”, alltså en samarbetspartner som bidrar med en rationell och kostnadseffektiv produktion och lönsamhet för kunden. Vår styrka är det produktionstekniska kunnandet och en hög automatiseringsgrad. Vi är väl etablerade inom vår bransch och har både ambition och potential att utvecklas vidare på alla sätt. Vill du utvecklas och utveckla Totebo AB tillsammans med oss?


Vi ser en ökad orderingång från våra kunder vilket är väldigt glädjande. Med anledning av detta söker vi löpande personal till vår produktion.


Vem söker vi då?
Vi söker dig som är tekniskt intresserad. Meriterande är om du har erfarenhet av ritningsläsning och innehar truckkort. Vi lägger stor vikt på vem du är på det personliga planet. Viktiga egenskaper är att du är noggrann, envis och uthållig, men samtidigt social och ödmjuk.


Intresserad?
Känner du igen dig i beskrivning ovan? Tveka då inte att skicka in en ansökan, CV och personligt brev. Vi är ett glatt gäng i en platt organisation som jobbar hårt för varandra. Ansökan skickar du till produktionschef: lars.gustavsson@toteboab.se. Vi behandlar ansökningarna omgående och tillsätter tjänsterna löpande vid behov. Vi tillämpar visstidsanställning. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Lasse på 0490-825 14.


Välkommen med Din ansökan!