Vi söker elektriker

Elektriker

Totebo AB är Sveriges största underleverantör av planmöbler och möbeldetaljer och ligger i Västerviks kommun. Teknikmässigt ligger vi långt framme och automatiseringsgraden är hög för att möta marknadens krav och konkurrens. Fabriken i Totebo sysselsätter idag c:a 110 personer och omsätter 175 MSEK. Läs gärna mer om oss på www.toteboab.se. Vår affärsidé är att effektivt, tillförlitligt och miljövänligt produktionsutveckla, producera, förpacka och distribuera fanerade, pigmenterade och laminerade planmöbler. Vi har inga egna produkter och konkurrerar därför aldrig med våra kunder. På sätt och vis är Totebo AB mer ett ”tjänsteföretag” än en ”möbelfabrik”, alltså en samarbetspartner som bidrar med en rationell och kostnadseffektiv produktion och lönsamhet för kunden. Vår styrka är det produktionstekniska kunnandet och en hög automatiseringsgrad. Vi är väl etablerade inom vår bransch och har både ambition och potential att utvecklas vidare på alla sätt. Vill du utvecklas och utveckla Totebo AB tillsammans med oss?


Vi har idag två elektriker och under året kommer Thomas att lämna oss för pensionering. Med anledning av detta söker vi nu hans efterträdare. Vår service- och teknikavdelning, där elektrikerna ingår, består totalt av fem medarbetare. Avdelningens ansvarsområde är att agera som servicefunktion för vår produktion och fastighet. Tjänsten är på dagtid och Du bör ha erfarenhet inom följande områden:
 

▪ Felsökning inom området tillverkning- eller processindustrin
▪ Installationsarbeten
▪ Kunskap om PLC-system
▪ Projektarbete.
▪ Goda kunskaper i engelska (tyska är en merit)

Detta är en spännande tjänst som för rätt person blir stimulerande och utmanande!

Vem söker vi då?
Tjänsten innebär lagarbete och dagliga kontakter, både externt och internt, vilket kräver en hög social kompetens. Viktigt är också vem du är på det personliga planet. Grundläggande är att du är kostnadsmedveten, affärsmässig och inser att kunden betalar vår lön. Du är drivande, envis och uthållig, men samtidigt social, nätverkande och ödmjuk.

Intresserad?
Är ovanstående beskrivning Du och är det i linje med Dina ambitioner och kunskaper? Tveka då inte att sända in en ansökan. Vi är ett glatt gäng i en platt organisation som jobbar hårt för varandra. Skicka din ansökan till pa.rooth@toteboab.se eller ola.henriksson@toteboab.se. Sista ansökningsdag är den 4 mars 2019. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till P-A på 0490-825 76 eller Ola på 0490-825 18.

Välkommen med Din ansökan!